365 saker du kan slöjda startades av hemslöjdkonsulenterna i Skåne och föreningen Sveriges hemslöjdskonsulenter 2010 med inspiration från Navid Modiri och sidan 365 saker du kan göra (numera omgjord till 365saker – Life hacks). Sveriges hemslöjdskonsulenter har legat bakom sajten sedan starten fram till 2019 då Västra Götalandsregionens hemslöjdskonsulenter tog över ansvaret och äran.

På 365slöjd hittar du beskrivningar och idéer att inspireras av och göra själv eller i sällskap med andra. Här finns massor av bilder, tips, manualer och annat kul för dig som vill skapa med händerna. Några av beskrivningarna är gjorda av oss hemslöjdskonsulenter, men de allra flesta tips är skapade av andra personer som delat med sig av sin kunskap och sina idéer.

Skicka in ditt slöjdtips!
Du kan också dela med dig av dina slöjdidéer genom att skicka in en beskrivning till oss. Klicka på ”Ditt slöjdtips” som finns längst ner på varje sida och använd formuläret. Vi som jobbar med sidan förbehåller oss rätten att redigera i texten och att eventuellt inte publicera bidrag. Detta för att hålla ihop innehållet och språket på sidan.

Copyright
Slöjdtipsen på 365 saker du kan slöjda är skapade av många olika personer. Vill du använda materialet måste du fråga den som gjort just det inlägg du är intresserad av. Vem som ligger bakom respektive tips står längst ner i vart och ett av tipsen. För det mesta finns också en länk till den som gjort beskrivningen. Hittar du inte upphovspersonen kan du kontakta oss i redaktionen så hjälper vi dig.

Kontakta oss
Redaktionen för 365slöjda når du via e-post: 365slojd@vgregion.se
Vill du veta mer om Västra Götalandsregionens hemslöjdskonsulenter så besök vår webbsida www.vgregion.se/slojd 

Följ oss på Facebook: Facebook.com/365sakerdukanslojda